LISÄÄ NOSTETTA BISNEKSEEN

Viestintä

vie maaliin

Viestinnän merkitys menestyksen tekijänä on ehkä suurempi kuin koskaan.  Tunnemme monta eri toimialaa ja meillä on monipuolista viestintäosaamista.

Olemme viestinnän  moniosaajia

Olemme olleet mukana monilla toimialoilla ja käyneet lävitse monet yrityselämän ylä- ja alamäet. Ymmärrämme bisneksen arkea aidolla tavalla ja oma yrittäjyys tuo siihen vielä lisää syvyyttä. Meillä on kyky sukeltaa organisaation toiminnan ytimeen.

Osaamme vetää työpajoja, joissa löydetään asiakkaan todelliset ajatukset ja kipupisteet. Emme kuitenkaan halua tarjota teille prosessin tuotosta, vaan tehdä töitä yhdessä ja tukea viestintätoteutuksilla toimintaanne.

Olemme näyttäneet osaamista ja hankkineet kannuksemme eri toimialojen erikokoisissa organisaatioissa, mediassa ja viestintätoimistoissa. Tekemisen ohessa on mukava opiskella jatkuvasti uutta.

Refainerin tiimi

Meillä on kaikilla omat vahvuutemme ja erityisosaamisemme, jonka ansiosta voimme tehdä isojakin viestintäprojekteja suunnittelusta toteutuksen. Tiimistämme löytyy yleensä aina joku, joka on ollut asiakkaan toimialalla töissä.

Anne Aho

Anne Aho

Viestijä

Viestinnän ja markkinoinnin koko kirjo on tullut tutuksi kansainvälisissä ja kotimaisissa yrityksissä. Selkeä argumentointi ja napakat viestit jäävät asiakkaan mieleen.

Kai Lintinen

Kai Lintinen

Viestintäsuunnittelija

Olen monipuolisen taustan omaava generalisti, joka suunnittelee ja toteuttaa asiakaslähtöiset sisällöt eri formaatteihin ja kanaviin. Osaamista löytyy kattavasti niin median, yritysten, julkishallinnon kuin hankkeiden ja järjestöjen viestinnällisistä projekteista ja tehtävistä.

Jutta Tiilikainen

Jutta Tiilikainen

Visualisti

Olen tehnyt digitaalista markkinointimateriaalia ja viestintää kansainvälisissä it-taloissa. Hahmotan ketterästi asiakkaiden visuaalisia tarpeita ja vangitsen ideat kuviksi.

Sami Niemi

Sami Niemi

Muotoilija

Olen aina halunnut kehittää ja luoda uutta. Muotoilun avulla on mielekästä innovoida ja kehittää konkreettisia asioita, koska silloin teemme yhdessä jotain ihan uutta.

Hanna Kallio

Hanna Kallio

Kuvaaja, kirjoittaja

Tarjoan laadukkaat ja kustannustehokkaat valokuvaus- ja videokuvauspalvelut. Kun haluat erottautua näyttävillä kuvilla ja videoilla, olen mielelläni avuksi. Lisäksi tuotan artikkelit, uutiskirjeet sekä nettisivujen ja esitteiden tekstit. Juuri sinun yrityksesi tai yhteisösi näköiset!

Mikko Suomalainen

Mikko Suomalainen

Digimarkkinoinnin ammattilainen

Edustan Refainerilla Digizeriä ja autan yrityksiä parantamaan näkyvyyttä verkossa ja sitä kautta konvertoimaan lisää liikevaihtoa. Haluan olla mukana kehittämässä asiakaskokemusta  ja ideoimassa uusia tapoja tehostaa myyntiä digitaalisia kanavia hyödyntäen.

MIKKO HURSKAINEN

MIKKO HURSKAINEN

Asiakkuudet

Asiakkaiden muutostarpeet sytyttävät minut.
Yhdessä löydämme yrityksellesi etenemispolut muutosten keskellä. Myyntitoimintojen tulisi tukea markkinointiviestintää ja toisinpäin, miten teillä toimitaan?