”Pidämme uusista sivuista sekä niiden raikkaasta värimaailmasta ja selkeydestä.”

Pirjo Siikavuo

Itäväylän Hammaslääkärit

Haluamme Plussa Suomella tarjota PK -yrityksille parasta mahdollista energia -alan osaamista ja palvelua. Vihreät arvot ovat meille erityisen lähellä on sydäntä, joten oli tärkeää että hiilijälki.fi -sivusto esittäisi asiaa meidän näköisenä. Ammattimaisena mutta leikkisänä. Jutta ja Anne ei pelkästään ymmärtänyt meidän toiveita vaan toi siihen uusia ideoita ja syvyyttä. hiilijälki.fi -sivuston ulkoasu ja sisältö kertoo meidän tarinan juuri sillä me haluamme sen kaikille kertoa. Kiitos Jutta ja Anne!

Niklas Westerlund

Plussa Suomi

On ollut ilo tehdä yhteistyötä Kain kanssa useiden eri sisältömarkkinointiprojektien parissa. Kai on sanansa mittainen mies, johon voi luottaa. Lopputulos on laadukas ja annettujen ohjeiden mukainen. Kai on myös erittäin asiakaslähtöinen ja aina valmis toimimaan asiakkaan edun mukaisesti. Haastattelutilanteissa, toimialasta riippumatta, hän on valmis onnistumaan ja rakentamaan mielenkiintoisen sisällön, joka kiinnostaa kohderyhmää. Suosittelen avoimesti Kaita monipuolisiin ja haastaviin sisällöntuotanto- ja viestintäprojekteihin.

Esko Villman

Calcus

Uudistimme verkkosivustomme kolmannen kerran olemassaolomme aikana. Erityisesti vuoden 2020 aikana Konsulttiverkko otti merkittävän harppauksen eteenpäin eikä edellinen versio enää vastannut nykytilaa. Nyt verkkosivusto vastaa paremmin 3-vuotiaan yrityksen tarpeita, joka on jo oppinut kävelemään ja juoksemaan. Tästä on hyvä jatkaa. Suuret kiitokset Refaineri Jutta Tiilikainen Visual Designer & Anne Aho!! Saimme kanssanne aikaan suuren harppauksen eteenpäin visuaalisesti ja toiminnallisesti.

Vuokko Koistila

Konsulttiverkko

Yhteistyö Annen ja Jutan kanssa sujui alusta saakka todella hyvin ja toteutuksellisesti hieman haastavampiinkin toiveisiini suhtauduttiin myötämielisesti ja lämmöllä. Sovituista aikatauluista pidettiin hienosti kiinni ja pysyin jatkuvasti ajan tasalla myös sen osalta, mikä vaihe oli milloinkin käynnissä ja mitä tapahtuisi seuraavaksi. Sivuni ovat saaneet erittäin paljon kehuja – myös palkituilta mainonnan ammattilaisilta – ja voin kaikin puolin vilpittömästi suositella Refaineria yhteistyötahoksi silloin, kun pelkkä ihan hyvä ei riitä.

Heidi Saari

Miljoonapuuta