MILLAINEN VUOSIKATSAUS
VIESTII PARHAITEN
SAAVUTUKSISTANNE?

Digitaalinen asiakaskokemus ja siihen liittyvä viestintä on tärkeämpää kuin koskaan. Myös oman henkilöstön tyytyväisyyden ja tehokkuuden vuoksi on tärkeää viedä viesti sinne missä se nähdään.

Tehdään digitaalisilla vuosikatsauksilla tehokasta ja mieleenpainuvaa viestintää

INFOGRAAFIKAT

IKONIT

STRATEGIAKUVITUKSET

Kun tilikauden viimeinen vuosineljännes käy vauhdilla on viimeistään aika miettiä, miten viestimme saavutuksistamme asiakkaillemme ja muille sidosryhmille. Kun mahdollisuudet henkilökohtaisiin tapaamisiin ovat rajalliset, niin verkosta on hyvä ottaa kaikki hyöty irti.

Digitaalinen vuosikatsaus on tehokas mutta digitaalisessa maailmassa kilpailu on kovaa ja tyyli ratkaisee, kuinka paljon huomiota ja sympatiaa yrityksenne saa vuosikatsauksilla ja vastaavilla brändiä rakentavilla raporteilla.

Tuotamme digitaalisen vuosikatsauksen sivustona, joka on helppo linkittää yrityksenne verkkosivustolle. Teemme katsauksesta erottuvan, selkeän ja vuorovaikutteisen. Tiivistelmän voi myös painattaa.

Jos haet uutta, niin kilpailuta meidät. Kehitämme teille jotakin uutta brändiohjeistuksen puitteissa. Uudistamme  tapanne viestiä saavutuksista ja näkymistä omalle henkilöstölle, asiakkaille ja muille sidosryhmille.

 

Lindström
KATSO
TYÖNÄYTTEEMME
LINDSTRÖM
Lindström
Lindström
Lindström
Lindström
Lindström
Lindström
Lindström
Lindström
Lindström
Lindström
Lindström
Lindström
Lindström
Lindström
Lindström
Lindström
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Näitä teemme

VUOSIKATSAUKSET

LAATURAPORTIT

KESTÄVÄN KEHITYKSEN RAPORTIT

VASTUULLISUUSRAPORTIT